Duurzaam en stijlvol

Accoya

Barcode profiel Accoya

Wat voor hout is Accoya

   

Accoya vindt zijn oorsprong in snelgroeiende dennenbomen (Pinus Radiata) uit goed beheerde bossen met verantwoorde kap. Na 30 jaar worden ze onderworpen aan een ecologisch verantwoord acetylatieproces. Het resultaat? Een gemodificeerde houtsoort die niet zwelt, krimpt of vervormt. Dit duurzame hout heeft een prachtige lichte kleur en een natuurlijke uitstraling. Ontdek nu de perfecte keuze voor ieder luxe buitenproject.Bekijk meer informatie over Accoya

Duurzaamheid en langdurige prestaties

   

Accoya is niet alleen duurzaam, maar het biedt ook langdurige prestaties. Door het acetylatieproces wordt het hout resistent tegen rot, schimmel en insecten, waardoor de levensduur aanzienlijk wordt verlengd. Dit betekent minder onderhoudskosten en een verminderde impact op het milieu. Of het nu gaat om een vlonder die bestand moet zijn tegen vocht en weersinvloeden, of gevelbekleding die langdurige bescherming vereist, Accoya biedt de betrouwbaarheid en duurzaamheid die nodig is voor veeleisende buitenprojecten.


Bekijk meer informatie over Accoya

Veelzijdigheid en natuurlijke schoonheid

Naast zijn uitstekende prestaties, biedt Accoya ook esthetische veelzijdigheid en natuurlijke schoonheid. Het hout kan gemakkelijk worden bewerkt, geschuurd en afgewerkt om aan de specifieke ontwerpvereisten te voldoen. Of je nu een strakke, moderne uitstraling wilt creëren of juist een warme, traditionele sfeer wenst, Accoya past zich moeiteloos aan verschillende stijlen en architectonische ontwerpen aan. Met zijn uitzonderlijk mooie lichte kleur voegt Accoya een vleugje elegantie toe aan elk buitenproject, waardoor het een favoriete keuze is van architecten en ontwerpers wereldwijd.


Bekijk meer informatie over Accoya

Barcode profiel Accoya
Barcode profiel Accoya
Barcode profiel Accoya
vinkje

Stabiliteit hout

Accoya biedt uitzonderlijke stabiliteit, met minimale werking, krimp en zwelling. Dit maakt het ideaal voor kritische toepassingen zoals ramen, deuren en gevelbekleding waar stabiliteit essentieel is.

vinkje

Prachtige structuur en uitstraling

Accoya heeft een prachtige structuur en uitstraling. Het kan gemakkelijk worden bewerkt en aangepast aan specifieke ontwerp vereisten. Met Accoya hout kunnen architecten en ontwerpers unieke en aantrekkelijke structuren creëren.

vinkje

Duurzaamheidsklasse 1

Accoya is extreem duurzaam, met een duurzaamheidsklasse 1 en langste levensduur. Het modificatieproces maakt het rot-, schimmel- en insectbestendig. Het heeft ook een lage CO2-uitstoot tijdens de productie.

vinkje

Eenvoudig te verwerken

Accoya is gemakkelijk te verwerken, zowel met de hand als met machines. Met de juiste bevestigingsmethoden kan de levensduur van het hout verder worden verlengd, wat het ideaal maakt voor diverse toepassingen.

vinkje

Pure luxe

Of het nu gaat om vlonders, gevel- of wandbekleding, Accoya is de ideale houtsoort voor luxe projecten, het voegt een vleugje luxe toe aan elk project.

vinkje

Verbeterde isolatie waarde

Accoya heeft een natuurlijke hoge isolatiewaarde. Het biedt een betere thermische prestatie dan traditioneel hout, wat resulteert in energiebesparing en een lagere behoefte aan verwarming en koeling.