Bestelinformatie

Alle informatie omtrent bestellen en betalen kun je hier terecht op deze pagina. Van prijzen en levertijden tot betalingsmogelijkheden en verzendkosten, alles is hier gemakkelijk en snel te vinden.

Prijzen

De prijzen die getoond worden op de website zijn inclusief btw en exclusief verzendkosten. Informatie omtrent dit onderwerp vind je in onze algemene voorwaarden.

Levertijd

Alle informatie omtrent levertijden vind je op de pagina leveringsinformatie.

Betalingsmogelijkheden

De betaling vindt plaats voorafgaande aan de levering. Je ontvangt naar aanleiding van je bestelling automatisch de factuur per e-mail ten behoeve van je administratie.

 • iDEAL
  iDeal is bekend in Nederland. Je kunt via je eigen vertrouwde bankomgeving de betaling voltooien. Alle Nederlandse banken worden ondersteund.

 • Bancontact
  Bancontact is de meest gebruikte online betaalwijze in België. De betaling wordt voltooid binnen de vertrouwde omgeving van het internetbankieren.

 • PayPal
  Betaal snel en gemakkelijk met PayPal. Met Paypal kun je beter verzekerd zijn bij geschillen. Lees hiervoor de voorwaarden van PayPal.

 • CreditCard
  Creditcard betaal je veelal achteraf voor je aankoop. Voor Creditcard betalingen worden bij GevenHout geen extra kosten gerekend.

 • Apple Pay
  Met Apple Pay betaal je eenvoudig en veilig via je telefoon.

 • Google Pay
  Android gebruikers betalen eenvoudig, veilig en snel via Google Pay.

Verzendkosten

Het is mogelijk om een bestelling af te halen of te laten bezorgen. Meer informatie omtrent afhalen is te lezen op de pagina leveringsinformatie. Afhalen is mogelijk in Nederland of Duitsland op vaste dagen.

Bestellingen worden verzonden met vrachtwagen levering vanaf 69 euro exclusief btw / langs de wagen gelost. Om de exacte verzendkosten te berekenen dient de postcode voor aflevering in de winkelwagen ingevoerd te worden. Meer informatie omtrent bezorgen is te lezen op de pagina leveringsinformatie. Heb je producten met een kleinere afmeting besteld zoals bevestigingsmateriaal, beits of andere kleine ijzerwaren? Deze worden per pakketpost verzonden.

Overige informatie omtrent dit onderwerp vind je in onze algemene voorwaarden.