Hoe verloopt mijn bestelling?

Zodra je de bestelling hebt afgerond gaan wij voor jou aan de slag. Na het schaven en verzamelen van jouw bestelling, wordt het hout gebundeld en klaargemaakt voor verzending (of afhalen). Nadat jouw bestelling is geproduceerd, verzameld en verzendklaar is gemaakt, ontvangt je een verzendbevestiging per e-mail.

Verzamelen

Alle bestellingen worden individueel verzameld. Op deze manier zijn wij er zeker van dat je de juiste producten ontvangt. Met de heftruck rijden we naar de stelling waar de door jouw gekozen (ruwe) producten liggen. Alle producten uit je bestelling worden verzameld door de heftruckchauffeur en indien nodig, klaar gezet om door naar de schaafmachine te gaan.

Verzamelen van hout

Schaven

GevenHout heeft een zeer grote voorraad aan ruw hout. Omdat wij het hout pas voor je schaven nadat wij jouw bestelling hebben ontvangen, kunt je er zeker van zijn dat je mooi, vers stukje hout zal ontvangen.

Wij plannen het schaafwerk in zodra wij de bestelling hebben ontvangen. Daarom vragen wij je nadrukkelijk om wijzigingen en annuleringen zoveel mogelijk te vermijden. Controleer de orderbevestiging nauwkeurig op het juiste profiel en of de hoeveelheid en de lengtes juist zijn.

Schaven van hout

Bundelen

Voordat je bestelling verzonden kan worden moet het gereed zijn voor transport. Dit doen we door het hout in een bundel te fixeren. De bundel staat op een pallet of bokken en kan eenvoudig door de transporteur verladen worden.

De houtbundels worden niet voorzien van wikkelfolie. Dit om condensatie tegen te gaan. Op deze manier krijgt om het hout alle ruimte om te ademen. Afhankelijk van je keuze wordt het hout verzonden of kun je het zelf afhalen bij GevenHout.

Bundelen van hout

Klik hier om naar al onze producten te gaan.