Bamboe

Massieve bamboe planken zijn een ecologisch keuze. De Bamboestrips worden thermisch gemodificeerd en vervolgens onder hoge druk samengeperst. Dit proces van thermische dichtheid maakt het terras extreem stabiel en duurzaam. Het Bamboe heeft een natuurlijke uitstraling zoals (tropisch) hout.

Bamboe is zeer stabiel en heeft een bruine tot donkerbruine kleur. Bamboe is perfect voor de buitentoepassing en in het speciaal voor vlonders. De vlonderplanken zijn voorzien van een speciale behandeling en een hoogwaardige afwerking met terrasolie die snelle verwering tegengaat en de ontwikkeling van oppervlakteschimmels beperkt.

Bamboe kan variëren in kleur, structuur en uiterlijk. De kleur en textuur zullen na verloop van tijd veranderen, afhankelijk van het onderhoud. De planken hebben een warme bruine kleur bij plaatsing. In de maanden na verwerking verandert dit in een lichte karamelkleur.

Bamboe

Voordelen

  • Sterk materiaal
  • Stabieler dan hout
  • Duurzaam
  • Rustig uiterlijk
  • Speciaal voor vlonders

Verwerking

De montage van Bamboe gaat snel en eenvoudig. De clips worden in de groeven aan de zijkanten van de plank geplaatst en vastgeschroefd in de onderbalken. Met de clips is het niet nodig om de terrasplanken voor te boren, zoals bij een volledig vastgeschroefde installatie.

Direct contact

Heb je een vraag? Verstuur hier je bericht of neem telefonisch contact met ons op. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur en helpen je graag verder!
Klik hier om naar al onze producten te gaan.