GevenHout levert exterieur hout voor áán en rondom het huis. Onze klanten (hoveniers, bouw- en timmerbedrijven en houtbouwers) maken prachtig maatwerk voor met name private opdrachtgevers. De bedrijfsstrategie is gebaseerd op kwaliteit, betrouwbaarheid, service en voorraad. Wij zijn een groeiend bedrijf met volop ambitie en daarbij staan we voor de nodige uitdagingen. We zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde:

SEO/SEA marketeer (parttime 20-32 uur)

Wat ga jij doen

Wij zijn op zoek naar een SEO/SEA marketeer die onze online content naar een hoger niveau kan tillen. Je doel is om meer verkeer naar onze website te krijgen. Jij weet dat dit niet altijd even eenvoudig is, maar als echte marketeer kruip je in de huid van de doelgroep en vind je altijd een oplossing.

Je werkt samen in een marketingteam dat je kan ondersteunen met het nodige fotomateriaal en sales collega’s die helpen met branche relevante informatie. Onze advertising partner zorgt ervoor dat advertenties op Google en sociale kanalen worden ingericht. Het is jouw taak om deze te monitoren, verbeteren en suggesties te geven.

Daarnaast is het belangrijk dat je samen met collega's de verschillende marketingactiviteiten goed op elkaar laat afstemmen.

Werkzaamheden

Analyseren van online zoekgedrag van onze doelgroep door middel van zoekwoord rapportages;
Verbeteren van posities in zoekmachines, met name door middel van linkbuilding, het bijdragen; aan goede content en het aandragen van aanbevelingen;
Schrijven van kwalitatieve content samen met je collega’s van de sales;
Opstellen van e-mailcampanges;
Meten, analyseren en monitoren van resultaten online campagnes via Google Analytics en sociale media kanalen.

Wie ben jij

Je beschikt over 2 jaar relevante werkervaring aan de klant- of bureauzijde;
Je vindt het zelf leuk om in de (digitale) pen te klimmen;
Je bent initiatiefrijk en werkt zowel accuraat als oplossingsgericht;
Je werkt data gedreven om online succes te realiseren;
Je hebt sterke discipline en neemt je verantwoordelijkheid voor je werk.

Mocht dit je aanspreken? Dan verzoeken we je een sollicitatiebrief met CV te richten aan Daan Geven en te mailen naar info@gevenhout.nl.

We zien je sollicitatie graag tegemoet.

GevenHout locatie Weeze

GevenHout locatie Weeze

GevenHout locatie Weeze

GevenHout locatie Weeze