Voor uitbreiding van ons team zoeken wij een:

Commercieel Medewerker Binnendienst

GevenHout is dé specialist in exterieur hout voor toepassingen in en rond het huis. Wij leveren aan hoveniers, bouw- en timmerbedrijven, en houtbouwers die prachtig maatwerk creëren voor particuliere opdrachtgevers. Onze bedrijfsstrategie is gebaseerd op kwaliteit, betrouwbaarheid, service en een ruime voorraad. Met een modern integraal ERP-systeem, een eigen productie uitgerust met drie schaafbanken en een sterke voorraadpositie, zijn we een groeiend bedrijf met ambitieuze doelstellingen en volop uitdagingen.

Onze bedrijfslocatie bevindt zich in Weeze, net over de grens in Duitsland. Ondanks de locatie werk je volgens het Nederlandse recht- en beloningsstelsel.

Wat ga je doen?

In deze veelzijdige en dynamische functie ben jij primair het directe aanspreekpunt voor onze klanten. Wanneer onze voorraad niet toereikend is of op basis van specifieke klantbehoeften, krijg je de vrijheid om zelfstandig hout in te kopen, waardoor je handelsgeest volop wordt geprikkeld. Daarnaast ondersteun je de productmanager bij het benchmarken van jouw productgroep en het signaleren van nieuwe trends. Jouw expertise wordt ook gevraagd door de marketingafdeling voor het opstellen van nieuwe content met betrekking tot jouw productgroep. Dankzij jouw eigenaarschap kunnen zowel jij als wij ons verder ontwikkelen en groeien.

Wat wij bieden

  • Een uitdagende en veelzijdige functie binnen een ambitieus en groeiend bedrijf.
  • De mogelijkheid om je handelsgeest te benutten en te ontwikkelen.
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

Ben jij de commerciële medewerker binnendienst die wij zoeken? Solliciteer dan nu en maak deel uit van ons gedreven team!

Wat vragen wij van je?

  • HBO/MBO+ werk en denkniveau; bij voorkeur een afgeronde HBO opleiding *
  • 32-40 uur beschikbaarheid
  • Je bent klantgericht
  • Vindingrijkheid en originaliteit ten aanzien van de kansen die de markt biedt
  • Je bent leergierig

Wij nodigen starters van harte uit om te reageren via info@gevenhout.nl.